Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghelinţa au fost sesizaţi, duminică noaptea,  de către un localnic, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 4700 de lei din locuinţă, în perioada 30 august-1 septembrie, timp în care acesta a fost plecat de la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

S-a aprovizionat, nu glumă!

În dimineaţa zilei de marţi,  numita S. G. din municipiul Sfântu Gheorghe a sesizat poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Catalina despre faptul că, în urmă cu o zi,  numita S. E. T. din comuna Cernat a sustras cantitatea de aproximativ 7500 kg de cartofi de pe o suprafaţă agricolă ce îi aparţine, situată între localităţile Hătuica şi Mărtineni.

Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că aspectele sesizate se confirmă, iar în cauză cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail