Partidul Civic Maghiar (PCM) Covasna va începe de luni o acţiune de colectare de rechizite şcolare. Acestea vor fi donate, în prag de an şcolar, elevilor care provin din familii fără posibilităţi materiale.

Partidul Civic Maghiar (PCM) Covasna va derula începând de luni şi până în 15 septembrie o acţiune de sprijinire a elevilor din judeţ care provin din familii fără posibilităţi materiale. În perioada amintită, la sediul partidului, din strada Martinovits, Sfântu Gheorghe, se vor strânge rechizite ce vor fi donate copiilor nevoiaşi.

„Începând de luni (n.r.- 2 septembrie), între orele 9,00-13,00,  aici în sediul nostru pornim o acţiune de ajutorare a şcolarilor. Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să doneze rechizite şcolare. Această acţiune a început deja în judeţul Harghita, iniţiată tot de Partidul Civic Maghiar,  iar noi am decis să ne alăturăm acestei acţiuni. Credem că această iniţiativă este benefică fiindcă aici în judeţul Covasna sunt multe familii care se confruntă cu greutăţi materiale la începerea anului şcolar. Noi suntem siguri că prin această acţiune îi vom putea ajuta pe micii şcolari”, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef.

A.A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail