Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghelinţa au fost sesizaţi de către numitul K. J. din comună, în cursul zilei de vineri a săptămânii trecute, cu privire la faptul că în data de 18 august a.c.,  în timp se ce afla pe o stradă din localitate, a fost agresat fizic de către numitul G. I., localnic.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, iar, în urma agresiunii, numitul K. J. a suferit leziuni corporale care necesită între 22 şi 24 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform documentelor medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de vătămare corporală.

În aceeaşi zi,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghelinţa au fost sesizaţi de numitul F. L. din satul Harale, despre faptul că în cursul zilei de marţi  a fost agresat în timp ce se afla în zona Căminului cultural din satul Harale, de patru persoane din sat. În urma agresiunii acesta a suferit leziuni corporale care necesită între 5 şi 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform documentelor medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail