Sâmbătă, înainte de masă, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sânzieni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană a provocat scandal în faţa unui imobil din localitatea Caşinul Mic, precum şi despre faptul că aceasta a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate de către poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că numitul C. Z., din comuna Estelnic, a avut un conflict cu fostul său socru, care locuieşte în localitatea Caşinul Mic, după care a părăsit zona la volanul unui tractor. Poliţiştii au plecat în căutarea acestuia şi au reuşit să îl identifice în timp ce conducea tractorul, în apropierea localităţii Poian. Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că permisul de conducere al persoanei în cauză a fost anulat în cursul anului 2012. Numitul C. Z. a fost testat cu aparatul etilotest care a  indicat o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat,   ulterior fiind supus recoltării unei probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail