Reprezentanţi ai Palatului Copiilor din Sf. Gheorghe și ai Clubului  Copiilor din Întorsura Buzăului au participat la un prestigios concurs sportiv-turistic organizat în perioada 19-23 august a.c.,  de Şcoala Gimnazială Tudor Arghezii” din Năvodari,jud Constanţa,  concurs inclus în CAEN.

Concursul a crescut de la an la an prin profesionalismul cu care a fost organizat, iar cea de a III-a ediţie a întrunit 15 echipaje care s-au întrecut în 16 probe cu accent marinăresc. Înotul  contratimp, ștafeta înot şi orientarea sportivă de noapte au fost câștigate de concurenții Palatului Copiilor din Sf. Gheorgh în timp ce probele de  parcurs aplicativ, pescuit sportiv, salvare de la înec şi  sporturi nautice au fost  câștigate de Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului. Concurenţii s-au mai întrecut la  proba ecologică, antidrog, artistică, gastronomie tradițională şi o  probă surpriză. După parcurgerea tuturor probelor,  Clubul Copiilor Întorsura Buzăului a obținut locul II iar Palatul Copiilor Sf. Gheorghe a obținut mențiune, însă,  cel mai important lucru l-a constituit  socializarea, realizarea a noi prietenii,  acomodarea prin joacă-concurs cu viața marinarilor prin probele specific şi, totodată, un foarte bun feed back, o finalizare a activităților extrașcolare realizate timp de un an școlar.

Întrecerea de la Năvodari a reprezentat  finalizarea concursurilor de aceeași gen organizate la Aiud, Întorsura Buzăului şi  Brăila, de către reprezentanţii  Palatelor sau Cluburilor Copiilor din localitățiile respective.

Adresăm mulțumiri  organizatorilor, concurenților, părinților,  Ministerului Educaţiei Naţionale şi  Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna pentru acest eveniment unde copii au avut parte de vacanță la mare,  prin concurs.

Vă doresc tuturor copiilor, profesorilor , organizatorilor şi  părinților un nou răsărit de soare, în   noul an școlar care bate la ușă!

 

Kerekes Jeno-Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail