În seara zilei de luni, o persoană a fost victima unui accident rutier în timp ce se afla angajată în traversarea unei străzi din municipiul Sfântu Gheorghe, pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător. Din păcate, persoana care se afla la volanul  autoturismului implicat în accident nu a oprit, ci şi-a continuat deplasarea.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate de către poliţişti, în cursul zilei de marţi,  s-a reuşit identificarea conducătorului autoturismului implicat, în persoana numitei L. A. din municipiul Sfânti Gheorghe, cauza producerii accidentului fiind neacordarea priorităţii de trecere pietonului angajat regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În cursul dimineţii de ieri, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi despre faptul că în oraş a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că numitul T. A., în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 dinspre Centru către Gară, ajungând în dreptul unei treceri de pietoni, nu a acordat prioritate de trecere numitului S. A., din Sfântu Gheorghe, care se afla angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a numitului S. A., care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe pentru investigaţii.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ şi, totodată, s-a procedat la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail