Clienţii care dețin un card de credit emis de Banca Românească şi plătesc cumpărăturile făcute la orice comerciant din țară și din străinătate au acum zero costuri, pentru planurile de 3 și 6 rate activate până la 30 septembrie 2013.

În plus, Banca Românească acordă un bonus în valoare netă de 50 lei fiecărui client care obține un card de credit MasterCard Standard până la 30 septembrie 2013, cu condiția ca acesta să efectueze cel puțin o tranzacție (cumpărături sau retragere numerar) până cel târziu la data de 31 octombrie 2013.

„Pe lângă posibilitatea de a-și achita cumpărăturile în 3 și 6 rate cu zero dobandă la orice comerciant din țară și străinătate, clienții beneficiază și de zero comision de activare a planurilor, zero lei cost de emitere card și de cea mai generoasă perioadă de grație de până la 2 luni. Astfel, clienții se pot bucura liniștiți de vacanță făcând cumpărăturile dorite, prin utilizarea cardului nostru ca instrument financiar flexibil și avantajos din punct de vedere al costurilor”, a declarat Vasile Tănasa, Director Adjunct Divizia Produse şi Segmente Retail.

De asemenea, clienții băncii au acces la reduceri multiple de până la 35% în magazinele partenere: de la restaurante și cafenele, saloane de frumusețe, magazine, cumpărături online până la servicii auto și asigurări, prin programul Reduceri deștepte.

Mai multe informații despre cardurile de credit Banca Românească găsiți pe site-ul www.banca-româneasca.ro.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail