În timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza localităţii, vineri seara,  o patrulă de siguranţă publică din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe i-a identificat pe numiţii E. R. şi D.G.. din mun. Sf. Gheorghe, care transportau cantitatea de 160 kg lucernă şi 76 ştiuleţi de porumb, cu o căruţă. Susnumiţii au declarat că au sustras lucerna şi ştiuleţii de porumb de pe un teren agricol situat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Produsele agrigole urmează să fie înapoiat părţii păgubite, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Duminică după-amiază, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului i-au identificat în flagrant pe numiţii V. S.,  K. A. şi  M.A., care au sustras cantitatea de 190 kg. cartofi, de pe un teren agricol aflat în proprietatea unei persoane din Întorsura Buzăului.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii păgubite, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail