Astăzi va avea loc lansarea oficială a Cineclubului din Centrul Cultural Covasna. Directorul Casei de Cultură, Czilli Balazs,  ne-a spus că acest evenimentul va fi marcat de proiecţia filmului  Copiii Raiului” care înfăţişează povestea  a doi fraţi ce se confruntă cu sărăcia dar şi cu probleme de sănătate.

Czilli Balazs a declarat că ales această poveşte de viaţă  pusă pe peliculă de un regizor din Iran, pentru a atrage publicul covăsnean  în sala de cinema.Acesta a menţionat faptul că proiecţia acestui film precum şi  a altor  20-30 de filme care sunt programate să fie aduse în faţa publicului din staţiunea Covasna, în fiecare zi de vineri, sunt oferite gratis de societatea Clorofilm din Cluj Napoca. Totodată, directorul Casei de Cultură din Covasna a precizat că pentru o perioadă de timp filmele vor fi proiectate pe pânza pusă la dispoziţie de reprezentantul Clubului For You din Târgu Secuiesc, Constantin Pătru, cel care a făcut proiecţii de film în Covasna, până în acest moment.

Muzică de fanfară în parc

Totodată, în organizarea Casei Orăşeneşti de  Cultură Covasna, în parcul central din staţiune va avea loc mâine, de la ora 17.00, un concert de muzică de fanfară susţinut de Fanfara Atlantisz din Ozun, precum şi dans de majorete.

 

M.G.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail