Joi, cu puţin înainte de ora amiezii, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc au fost sesizaţi printr-un apel telefonic prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112, despre faptul că pe o stradă din municipiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că numitul G. I., care nu posedă permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe str. Cernatului, în direcţia de mers str. Petofi Sandor către str. 1 Decembrie 1918, a pierdut controlul asupra autoturismului, a trecut pe sensul opus de mers şi a lovit gardul unui imobil de pe str. Cernatului, pe care l-a distrus pe o porţiune de 8 m, producând totodată şi alte pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipal Tg. Secuiesc, unde i  s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care avea în aerul expirat o concentraţie de alcool peste limita legală.

 

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail