Centrul de Cultură Arcuș prezintă „Expoziția de pictură şi linii negre”, semnată Fioghin Calistru. Vernisajul va avea loc în această seară, începând cu ora 19.00.

Directorul Centrului de Cultură Arcuș, domnul Kopacz Attila, ne-a spus că aproximativ 150 de lucrări, cuprinse în cinci secțiuni, vor fi expuse în cinci locații ale Centrului de Cultură Arcuș. Astfel, secţiunea 1- „Blumen Simphony” (tablouri cu flori și nuduri) va fi expusă în Galeria din Grajd;  secţiunea 2 –„Portrete” – va fi expusă în Sala de concerte a castelului Szentkereszty; secţiunea 3 –” Peisaje” (peisaje din Moldova, România şi Germania) – în Salonul mare, Castelul Szentkereszty; secţiunea 4-  „Dunărea și marea” (tablouri de pe Dunăre şi de la Marea Neagră)- în Salonul mic al Castelului Szentkereszty și secţiunea 5 –„Linii negre”  (desene şi schiţe)- în grajdul de fân.

Centrul de Cultură Arcuș pune la dispoziția publicului un autobuz cu plecare la ora 18.30, din fața Teatrului din Sfântu Gheorghe. Expoziția va putea fi vizitată până la sfârșitul lunii iulie (a.c.). Intrarea este gratuită.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail