Sportivii  Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe  au reuşit să obţină rezultate foarte bune la competiţiile naţionale sau internaţionale la care au aparticipat,  în cursul săptămânii trecute.

Astfel, de la Internaţionalele Ungariei – Budapesta Open,  la care au concurat alături de  sportivi din Ungaria, Slovacia, Marea Britanie, Cipru şi Egipt, atleţii  CSM Sfântu Gheorghe   s-au întors acasă cu o medalie de argint obţinută de  Florin Purcea, la 400 m,  cu timpul de 47:46, şi cu un meritoriu  loc IV obţinut de Iulian Ganciu, la 800 m, cu un timpul  de 1:50:57.

Potrivit directorului adjunct al CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia, Florin Purcea  a fost convocat de către Federaţia Română de Atletism pentru participarea la Campionatul European ce va avea loc în perioada  22-23 iunie a.c.,  la Dublin,  în Irlanda.

La sfârşitul săptămânii trecute, în intervalul 14-16 iunie, echipa de lupte a CSM, antrenată de antrenorul maestru, Matefi Arpad, a participat  la  cea de a II-a etapă de calificări a Campionatului Naţional pe echipe, desfăşurat la Lugoj,  unde sportivii covăsneni au  reuşit să se califice pentru Turneul Final de la Mangalia. Competiţia va avea loc în perioada 22-24 august a.c., la aceasta urmând să participe sportivi legitimaţi ai  CSM Timişoara, CSM Lugoj şi CS Dinamo Braşov.

Sportivii Secţiei de  judo ai CSM Sfântu Gheorghe, antrenaţi de Petre Oltean,  au participat la turneul final al Campionatului Naţional, desfăşurat la Techirghiol, la sfârşitul săptămânii trecute. La categoria 30 de kilograme, Ţifrea Laurenţiu a fost selecţionat în echipa regiunii 7, cu care a obţinut locul trei pe ţară şi a adus o medalie de bronz Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe. La probele individuale, Onişoru Roxana  a reuşit să se claseze pe poziţia a  7-a, iar Ţifrea Laurenţiu a obţinut locul 5.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail