La sfârşitul săptămânii trecute, vineri, atleţii  Clubului  Sportiv Municipal  (CSM) Sfântu Gheorghe au luat parte la Campionatele  Internaţionale ale României, etapa I, ce s-au desfăşurat la Bucureşti.  

Directorul adjunct al CSM, George Carcadia, a declarat că dintre sportivii  acestui club s-a remarcat atletul Florin Purcea la proba de 400 m, la care  a obţinut un merituos loc II, cu un timp foarte bun,  de 47:54 sec.  Potrivit directorului CSM Sfântu Gheorghe, atletul  este selecţionat în naţionala de seniori şi tineret a României la proba de 400 m,  şi va face parte din echipa de seniori ştafetă, 4×400 m a României, care va participa la Campionatul European de la Dublin, Irlanda, în perioada 20-21 iunie. Florin Purcea este la un pas de calificarea la Campionatele Europene de Atletism, tineret,  care vor  avea loc în perioada 11-14 iulie 2013 la Tampere, în  Finlanda,  şi la Campionatul Balcanic Seniori, care se va desfăşura  în Turcia.

De asemenea,  sportivul Cosmin Trofin, care se află la vârsta junioratului, dublu legitimat CSS şi CSM Sf. Gheorghe, momentan concurând pentru CSM,  a făcut o cursă excepţională la seniori şi a terminat cu timpul de 1:52:25, rezultat care îl califică pentru camionatul mondial de cadeţi.

La concurs a mai participat şi  Iulian Ganciu la 1.500m, care,  cu timpul de 3:55:34 a ocupat locul 6, în timp ce sportiva Mihaela Loghin a ocupat locul trei, cu 10:09:54,  la cursa de trei mii de m. Toţi atleţii  sunt pregătiţi de doamna profesoară Révész Katalin.

Directorul adjunct al CSM, George Carcadia,  ne-a spus că atleţii  Florin Purcea şi Iulian Ganciu vor participa la concursul internaţional organizat la Budapesta- Nemzetközi Nyilt Felnõtt Bajnokság-  în data de 15 iunie a.c. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail