Duminică, 9 iunie 2013, orele 10.00 în pavilionul de muzică din Parcul Elisabeta din centrul oraşului Sfântu Gheorghe va avea loc concertul de deschidere al stagiunii de muzică de fanfară.

Evenimentul aflat la a VI-a ediție marchează deschiderea stagiunii de muzică de fanfară în organizarea Şcolii Populare de Arte şi Meserii.

Cei prezenți vor avea posibilitatea să asculte piesele interpretate de Fanfara Şcolii Bibó József din Brateş, Fanfara Şcolii Populare de Arte şi a Bisericii Evanghelice din Sf. Gheorghe, Fanfara de tineret din Zagon,  Orchestra „Trandafirilor” din Ploieşti, Fanfara aparţinând Şcolii Generale „Antos János” şi Şcolii Populare de Arte şi Meserii, secţia Reci, Fanfara Liceului Plugor Sándor din Sf. Gheorghe, Fanfara de copii „Atlantisz” din Ozun, Asociaţia Culturală „Tuszon János” din Cozmeni, judeţul Harghita, Fanfara de copii „Trombon 1995” din Micfalău, Fanfara de copii aparţinând Şcolii Gimnaziale Petreşti, judeţul Alba.

Organizatorii și-au propus ca din 9 iunie (a.c.) și până în luna septembrie, în fiecare duminică să răsune muzica de fanfară, în pavilionul de muzică din Parcul Elisabeta din municipiul reşedinţă de judeţ. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail