Poliţiştii covăsneni au reuşit să prindă unul dintre cei trei bărbaţi care în urmă cu câteva nopţi au tâlhărit un bătrân din localitatea Valea Zălanului, căruia i-au luat suma de 6.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Diana Lolu a menţionat că infractorul, în vârstă de 21 de ani, din Sfântu Gheorghe, a fost prezentat Judecătoriei, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Diana Lolu a precizat că au fost identificaţi toţi cei trei autori, dar ceilalţi doi nu au fost încă prinşi de poliţişti.

În noaptea de 27 spre 28 mai a.c, cei trei bărbaţi care aveau feţele acoperite cu cagule au intrat în casa unui bătrân în vârstă de 71 de ani din Valea Zălanului pe care l-au ameninţat şi i-au luat suma de 6.000 de lei.

Valea Zălanului este o localitate izolată, din zona Baraolt, unde şi prinţul Charles al Marii Britanii deţine o proprietate, respectiv un conac vechi pe care l-a achiziţionat în urmă cu câţiva ani.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail