Corpul neînsufleţit al băiatului a fost scos la suprafaţă de echipa de scafandri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe 

Marţi, după amiază, Poliţia oraşului Baraolt a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un minor de 12 ani s-a înecat în lacul artificial de la fosta carieră Bodoş.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Diana Lolu, a declarat că în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate s-a stabilit că numitul G.V. împreună cu G.L., ambii copii în vârstă de 12 ani, din oraşul Baraolt, s-au deplasat la fosta carieră Bodoş  unde este amenajat un lac artificial. Minorul G.V. a intrat în lac şi, ajungând în mijlocul acestuia, s-a înecat. Băiatul cu care era împreună i-a alertat pe localnici, care, la rândul lor au sunat la 112.

Potrivit reprezentantului ISU Covasna, Marius Tolvaj, echipa de scafandri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe s-a deplasat la faţa locului unde, după două ore de căutări, timp în care au dragat zona în care s-a înecat G.V., au găsit cadavrul acestuia şi l-au scos la suprafaţă. Din păcate, echipa de la Salvare nu a mai putut interveni ci doar a constatat decesul băiatului.

În urma examinării sumare a cadavrului s-a constatat că pe corpul acestuia nu sunt semne vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Sfîntu Gheorghe, în vederea efectuării necropsiei. (M.D.C)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail