Cei mici vor fi sărbătoriţi şi anul acesta, la Sfântu Gheorghe, de Ziua Copilului. Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu Magazinul Universal Şugaş vor organiza în centrul oraşului o mulţime de programe distractive.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul primăriei municipiului, www.sfantugheorgheinfo.ro, datorită suprapunerii festivităţilor organizate de Ultimul clopoţel, activităţile  pentru copii se vor desfăşura anul acesta în data de 31 mai (a.c.), vineri,  şi nu în data de 1 iunie.

Programele din acest an sunt, din punctul de vedere al organizatorilor, şi mai bogate şi diversificate decât cele de până acum.

Organizatorii precizează faptul că festivitatea va fi deschisă de Orchestra de copii din Reci, la ora 10,00, iar până la ora 19,00 vor avea loc diverse activităţi şi programe distractive. Activităţi de meşteşugărit şi lucru manual, concursuri şi o multe alte surprize îi aşteaptă pe cei mici.

„În Parcul Elisabeta, voluntarii de la  Serviciul de Ajutor Maltez din România şi de la Crucea Roşie vor aştepta copiii, dar va fi prezentă şi Asociaţia „Életfa” (…) Pe tronsonul de drum din faţa Casei cu Arcade va fi amenajată o pistă de gokart – în organizarea Palatului Copiilor.  Kajdacsi Judit, jucătoarea echipei de baschet Sepsi Sic îi va învăţa pe copii să joace baschet, în piaţa din faţa teatrului. Artiştii Atelierului de Teatru „Osonó” vor participa şi ei la festivităţi, amenajând un parc de statui vii”, se arată pe site-ul primăriei.

Organizatorii atrag atenţia că în data de 31 mai trebuie să se ţină seama şi de restricţiile de circulaţie: Piaţa Libertăţii şi strada  Gróf Mikó Imre fiind închise circulaţiei. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail