Săptămâna trecută, vineri, în jurul orelor 22.00, în timp ce executau activităţi de patrulare pe DJ 121, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zăbala au identificat un autoturism ieşit de pe carosabil care era răsturnat în şanţul din partea dreaptă a sensului de mers Zăbala – Tg. Secuiesc.

După ce a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana numitului K.L. de 45 ani, domiciliat în localitatea Ghelinţa, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest s-a stabilit o alcoolemie de  1.05 mg/l în aerul pur expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Covasna în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, însă conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcolică peste limita legală. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zăbala. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail