Sâmbătă, în zorii zilei, Poliţia Sf. Gheorghe a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112 de către numitul G.I., domiciliat în municipiul reşedinţă de judeţ, despre faptul patru tineri încarcă fier vechi de lângă groapa de gunoi, într-o căruţă.

Echipa de siguranţă publică care s-a deplasat la faţa locului i-a identificat pe numiţii D.D. de 30 ani, D.R., de 17 ani, D.M., de 18 ani şi M.R. de 20 ani, toţi domiciliaţi în municipiul Sf.Gheorghe.

În urma cercetărilor s-a stabilit că de pe rampa de gunoi a fost sustrasă cantitatea de 465 kg de fier vechi. În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


În aceeaşi zi, Poliţia municipiului  Sf. Gheorghe a fost sesizată de către o patrulă din cadrul  Poliţiei Locale despre faptul că a reţinut doi minori care, cu ajutorul unui ciocan au spart capacul de vizitare a scurgerii pluviale al unui bloc, încercând să sustragă un element din fontă al burlanului. În urma verificătilor s-a constatat că cei doi minori se numesc: K.Z.Z., de 14 ani, şi D.J., de 13 ani, ambii din mun. Sf. Gheorghe.

Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul săvârşiri înfracţiunii de tentativă de  furt.

…şi după alcool şi tutun  

Aflându-se în serviciul de patrulare, duminică dimineaţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Întorsura Buzăului i-au surprins în flagrant pe numiţii H.I.de 14 ani, O.F. A. de 13 ani şi O.V. de 12 ani, toţi din oraşul Întorsura-Buzăului, care au pătruns prin efracţie în depozitul aparţinând unei societăţi comerciale de unde  au sustras băuturi alcoolice, ţigări şi cafea.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar autorii au fost conduşi la sediul Poliţiei unde au fost audiaţi în prezenţa reprezentanţilor legali. Valoarea prejudiciului este de 1.700 lei, bunurile sustrase fiind predate părţii vătămate.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu autorii în stare de libertate.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail