„Produsele românești nu sunt de vină. Sistemul de organizare și control este defectuos” – au declarat reprezentanții Forței Civice în urma scandalurilor legate de produsele alimentare românești din ultima vreme.

Forța Civică Covasna a organizat, recent, o campanie de susținere a punctului de vedere propriu legat de ultimul scandal ce implică produse alimentare autohtone, cel al aflatoxinei. Reprezentanții organizației de tineret a partidului și-au manifestat în mod simbolic sprijinul pentru produsele românești, împărțind flyere și produse lactate fabricate în România în fața unui supermarket din Sf. Gheorghe și în fața magazinului Șugaș.

“Îndemnăm populația să cumpere produse lactate originare din România, în pofida discuțiilor legate de aflatoxină. În acest mod, ajutăm fermierii români să se susțină, sprijinim economia românească. Producătorii autohtoni au și așa destule necazuri cu subvențiile insuficiente și cu concurența acerbă a produselor importate. Nu mai au nevoie și de reacții negative ale cumpărătorilor, ce se pot manifesta în urma unor scandaluri artificiale. Noi avem încredere în produsele românești, sperăm ca această încredere să se transmită tuturor” – au mai declarat aceștia. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail