În perioada următoare, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Covasna va susţine cursuri gratuite de protecţia consumatorilor în câteva dintre şcolile covăsnene.

Potrivit comisarului şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Covasna, Mircea Diacon, pentru a veni în ajutorul elevilor, Comisariatul poate susţine cursuri gratuite de protecţia consumatorilor, la toate şcolile din judeţ. Comisarul şef adjunct Mircea Diacon a precizat că a fost trimisă deja o adresă oficială, în acest sens, Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna.

„Pentru a veni în ajutorul elevilor, putem ţine cursuri gratuite de protecţia consumatorilor, la toate şcolile din judeţ, indiferent de vârstă, de clasă. Am trimis o adresă oficială la care încă nu am primit niciun răspuns”, a explicat comisarul Mircea Diacon.

Potrivit acestuia, unele şcoli din judeţ s-au arătat interesate de această posibilitate: „Într-adevăr, ne-au sunat nişte şcoli. Astfel, Liceul „Barotti Szabo David” din Baraolt doreşte nişte cursuri pentru elevii claselor IX-XII, unde vom merge pe 4 aprilie. La Şcoala Generală „Petofi Sandor” vom merge astăzi (ieri-n.r.), la ora 14, dar şi Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” doreşte să facem cursuri cu elevii”, a menţionat comisarul şef adjunct al CJPC Covasna.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail