În timp ce se îndrepta singură spre casă, pe strada Nicolae Iorga, în seara zilei de luni, G. Iren, de 53 ani, a fost atacată de un tânăr care a încercat să-i fure geanta pe care o avea în mână.

Femeia a avut puterea să se opună atacului, fapt ce l-a determinat pe atacator să renunţe la gândul de a o lăsa fără geantă, se pare doar pe moment, deoarece acesta a continuat să o urmărească pe stradă.

Spre norocul femeii, aceasta s-a întâlnit cu nişte tineri cărora le-a cerut ajutorul, şi, la rândul lor tinerii au anunţat un poliţist din cadrul Biroului Ordine Publică cu privire la atacul asupra doamnei G. Iren. Drept urmare, cel ce a vrut s-o lase fără geantă pe femeie a fost indentificat în persoana numitul K. Szabolcs Hunor, de 19 ani, domiciliat în Sf. Gheorghe, care nu este cunoscut cu antecedente penale.

Pentru fapta sa, tânărul atacator a fost reţinut în arestul Poliţiei, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail