Imediat după validarea mandatului de senator, Marius Obreja a demarat un proiect pentru consultarea administrațiilor locale din județul Covasna. Acesta a avut discuții cu mai mulți primari din județ, încercând să găsească soluții pentru depistarea rapidă și eficientă a problemelor acestora, în principal prin atragerea de finanțări din fondurile active europene sau guvernamentale.

Acțiunea va continua în cursul primelor luni ale anului, senatorul Marius Obreja încercând să ajungă personal la cât mai multe dintre administrațiile publice din județul Covasna. 

CABINETE SENATORIALE ȘI CONSILIERI

Pentru a fi mai aproape de nevoile cetățenilor covăsneni, senatorul Marius Obreja va amenaja în cel mai scurt timp două birouri senatoriale, unul la Sfântu Gheorghe, în sediul PNL din centrul municipiului și unul la Întorsura Buzăului, pe strada Floroaia 1B.

Pentru a răspunde rapid și eficient doleanțelor cetățenilor,  senatorul Marius Obreja  va folosi, pe perioada mandatului său, expertiza a trei consilieri personali.

Pentru judeţul Covasna, consilierii Mădălin Guruianu şi Alexandru Condrea preiau deja solicitarile adresate senatorului.

De asemenea, fiecare cetățean este așteptat şi poate contribui la dialogul sau la îmbunătățirea vieţii din județul nostru.

Biroul Senatorial Marius Lucian Obreja

Contact: e-mail: [email protected]; fax 0367.819.097

Mădălin Guruianu, consilier, 0753.431.421, 0732.594.251, [email protected]

Alexandru Condrea, consilier, 0767.442.524, [email protected].

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail