Ca în fiecare an, pompierii împreună cu Moş Crăciun le-au pregătit copiilor cadouri. Astfel, în perioada 20-24 decembrie a.c., salvatorii covăsneni îl ajută pe  Moş Crăciun să împartă daruri copiilor din trei case de tip familial din localităţile Întorsura Buzăului, Mereni şi Ilieni.

Atât Moş Crăciun cât şi pompierii speră ca prin acest gest să aducă un zâmbet pe buzele copiilor şi o rază de bucurie în sufletul lor,  în preajma sărbătorilor de iarnă.

SĂRBĂTORI FERICITE tuturor locuitorilor judeţului Covasna!

 

 

Colindători la ISU Covasna 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost colindaţi, ieri, de mai multe grupuri de copii din coruri bisericeşti, dar şi de Ansamblul de tradiţii de la Vâlcele şi de colegii de la IJJ Covasna.

Îmbrăcaţi în straie specifice colindătorilor, copiii le-au urat militarilor „Sărbători Fericite”, un An Nou îmbelşugat şi multă sănătate şi putere de muncă.

Locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe, lt. Sîrmă Daniel, împreună cu ceilalţi militari au împărţit colindătorilor ceai cald şi cadouri.

Înainte de a pleca, micuții colindători au făcut un tur al garajului unde sunt parcate autospecialele de pompieri pentru ca toţi colindătorii să vadă maşinile cu ajutorul cărora pompierii militari intervin pentru salvarea vieţilor.

ISU Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail