În apropierea Sărbătorii Crăciunului, organizaţia Caritas Alba Iulia a pregătit 40 de pachete cu alimente de bază, respectiv ulei, zahăr, orez, făină, paste făinoase, conserve de carne, mazăre, condimente şi dulciuri ce sunt destinate membrilor organizaţiei care se află în cea mai dificilă situaţie financiară.

Reprezentanta în judeţul Covasna a Caritas Alba Iulia, Hubbes Kinga, a declarat că aceste pachete sunt distribuite de către voluntarii şi angajaţii organizaţiei. Potrivit acesteia, alimentele ce ajung la persoanele nevoiaşe au fost achziţionate  din sumele donate în urma acţiunii „Un milion de stele pentru nevoiaşi” care a avut loc în cursul lunii octombrie a.c., şi în judeţul Covasna. La acel moment, locuitorii din Sfântu Gheorghe și Brețcu, cele două localităţi în care s-a desfăşurat această acţiune, şi-au arătat solidaritatea faţă de semenii lor nevoiaşi, au aprins câte o lumânare şi au donat, din puţinul lor, suma de 2.360  lei pentru familiile sărace.

Pe această cale, reprezentanţii Caritas aduc mulțumiri tuturor celor care s-au alăturat acestei acţiuni, dar mai ales că și-au exprimat și în fapte solidaritatea față de familiile sărace. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail