Candidaţii Uniunii Social-Liberale (USL) şi Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru Camera Deputaţilor din colegiul Întorsura Buzăului au votat pentru oameni şi pentru normalitate.

Horia Grama (USL)

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama a declarat că a votat pentru ca ‘România să intre în normalitate, oamenii să-şi poată vedea liniştiţi de treburile lor şi să se termine cu scandalurile politice din ţară’. Grama, care candidează pentru al doilea mandat, a menţionat că s-a prezentat la urne cu dorinţa de a apăra în continuare interesele românilor din judeţul Covasna în Parlamentul României.

Fostul subprefect Valentin Ionaşcu, candidat din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru Camera Deputaţilor, a declarat că a votat ‘pentru oameni şi cu gândul la oameni’.

‘Am fost impresionat de felul în care oamenii m-au primit în mijlocul lor şi mi-am dat seama că locul meu e alături de ei. Am fost impresionat că au ieşit din case, au înfruntat zăpada şi au îndurat gerul ca să meargă să voteze şi le mulţumesc pentru asta. Mi-au dat curaj să merg mai departe şi azi am votat cu gândul la oameni şi pentru oameni’, a declarat Valentin Ionaşcu.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail