La sala Polivalentă din Tg. Secuiesc a avut loc, sâmbătă, concursul de judo rezervat sportivilor din categoriile  U-7,U-9,U-11,U-13- masculin si feminin. La această competiţie au par­ticipat peste 300 de sportivi de la  21 de cluburi din ţară, respectiv din Miercurea-Ciuc, Braşov, Sibiu, Mureş, Oneşti, Deva, Alba-Iulia, Tg-Secuiesc şi Sf. Gheorghe.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) a participat cu 14 sportivi, aceştia reuşind să obţină următoarele rezultate: Locul  I  medalie de aur –  Ţifrea Laurenţiu cat.-27kg U11, Oltean Veronica-Elena cat.-17kg, U7; Locul II medalie de argint – Prodan Bianca cat.+48 kg, U11, Lascu Vlad cat.-30 kg, U13, Fejer Richard cat.+55 kg U13, Hugianu Ana cat.-48 kg U13; Locul III medalie de bronz – Găban Anita cat.-52 kg U13, Onişor Roxana cat.-29kg U11.

La această competiţie emoţiile antrenorului Oltean Petru au fost mai mari decât la cele de până acum. Şi asta datorită faptului că la Cupa Tg.Secuiesc la Judo acesta a însoţit-o pentru prima oară la saltea pe fiica sa, Oltean Veronica-Elena, în vârstă de numai 5 ani, care la cat.-17 kg U-7  a reuşit performanţa de a se clasa pe primul loc, obţinând astfel prima sa medalie de aur. Sperăm ca acest concurs să-i fi deschis drum lung şi plin de succes în judo, alături de tatăl şi de antrenorul său, Oltean Petre! (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail