În cursul săptămânii trecute, joi,  la Liceul Teologic Reformat din Tg. Secuiesc, lucrătorii Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate au desfăşurat activităţi preventive de instruire antiinfracţională în rândul elevilor.

La acţiunea la care au participat un număr de 55 elevi, a fost prezentat şi un film pe format DVD pe linie de prevenire şi combatere a  traficului de persoane.

În aceeaşi zi, între orele 09.00 – 12.00, lucrătorii Compartimentului Proximitate din cadrul Biroului Ordine Publică Urban al Poliţiei municipiului Sf. Gheorghe, în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna, au organizat o acţiune având drept scop identificarea elevilor care absentează nemotivat de la cursuri şi care frecventează unităţile de alimentaţie publică.

Cu această ocazie au fost verificate 18 unităţi de alimentaţie publică şi un Internet-Caffe, unde au fost identificaţi 4 elevi care absentau nemotivat de la cursuri. Din fericire,  nu au fost identificate cazuri privind consumul de alcool.

Chiulangii  au fost conduşi la unităţile de învăţământ din care făceau parte, pentru a se lua măsuri disciplinare. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail