În organizarea Loteriei Române şi a Federaţiei Române de Atletism, duminică a avut loc, la Bucureşti,  cea de a 15-a ediţie a concursului internaţional de alergare pe şosea, intitulat ,,Crosul Loteriei Române”.

La startul competiţiei s-au aliniat aproape 4000 de concurenţi legitimaţi sau amatori, printre aceştia aflându-se  şi atleţi de la Cercul de alergare Gáll Lajos şi AS Tri-Aluta din Sfântu Gheorghe. Aceştia au avut de parcurs distanţa de concurs de 4700 m, iar la final sportivii covăsneni au reuşit să obţină rezultate foarte bune.

Astfel, la categoria  Juniori amatori, atletul Dániel Attila a obţinut locul I, acesta clasându-se  pe poziţia a  37-a la Open; la categoria Veterani  I- 35-49 ani, Buzsi Andrea a obţinut locul 7 şi s-a clasat pe poziţia 37 la Open femei, în timp ce la Veterani II- peste 50 ani,  locul I a fost ocupat de  Csutak Tamás, care a ocupat poziţia 50 la Open. Totodată, Szabó Irén a ocupat locul III şi poziţia 47 la Open femei iar Páll Erzsébet a terminat întrecerea pe locul 5 şi s-a clasat pe poziţia 94 la Open femei. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail