În urmă cu două zile, poliţiştii din staţiunea Covasna au fost sesizaţi că o persoană necunoscută se ascunde într-un imobil aflat în construcţie de pe str. Brazilor.

La vederea poliţiştilor, persoana în cauză a abandonat bagajele pe care le avea şi a încercat să fugă în pădurea din apropiere. Pentru prinderea lui poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical.

Suspectul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, unde a fost identificat ca fiind numitul T. Vilhelm, din com. Bodoc. Din cercetările efectuate a reieşit că acesta, în cursul zilei de 21.10.2012, a escaladat gardul unui imobil şi prin spargerea unui geam a pătruns în locuinţă, de unde a sustras mai multe bunuri (îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente, băuturi alcoolice, două ceasuri, obiecte de bucătărie), în valoare de cca. 4000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat cu autorul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Judecătoriei Tg. Secuiesc cu propunerea de arestare preventivă. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail