Pe principiul „nicio competiţie nu este la fel”, sportiva clubului Show Time, Oana Costache, şi-a atins obiectivul şi la Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu ce s-a desfăşurat weekendul trecut, sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Ju-Jitsu şi a Federaţiei Române de Arte Marţiale.

La concursul la care au participat nu mai puţin de 19 ţări, delegaţia României a fost alcătuită din aproximativ 100 de persoane, antrenori, tehnicieni şi sportivi atât de Duo Sistem cât şi de Fighting.

Echipa „Show Time” a fost compusă din Schiopu Cristian – antrenor şi Costache Oana – sportivă. Aceasta a reprezentat România la categoria seniori -62 kg fighting, având de înfruntat nu mai puţin de 6 competitoare de valoare mondială, intrând în luptă atât cu campioana şi vicecampioana mondială cât şi cu campioana naţională a acestei categorii.

 „Cu toate acestea, Oana Costache a reuşit să se mobilizeze după mai multe accidentări şi săptămâni de repaus ce au influenţat negativ pregătirea pentru acest concurs, însă obiectivul a fost atins, aceasta luptând pentru medalia de bronz a categoriei cu compatrioata noastră, scorul fiind din păcate unul negativ pentru Oana, însă pozitiv pentru echipa României, putând spune că locurile III şi IV sunt ale fetelor noastre”, a declarat Cristian Schiopu.

O reuşită pentru Clubul Sportiv Show Time este şi faptul că, la acest concurs internaţional, antrenorul Schiopu Cristian a fost selectat de Colegiul Arbitrilor să participe şi în calitate de arbitru, acesta făcând parte din cea mai tehnică echipă de arbitraj a campionatelor balcanice, obţinând nota 8,50 de la evaluatorii internaţionali.

Conducerea Clubului Sportiv Show Time, mulţumeşte pe această cale Consiliului Local Sf. Gheorghe, Asociaţiei Sportive a Pompierilor Covăsneni şi Asociaţiei „Pompierii Covăsneni”, pentru sprijinul financiar acordat.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail