Sâmbătă, după miezul nopţii, lucrătorii Biroului Rutier l-au  oprit pentru control, pe strada Ciucului, pe numitul S. Sandor de 47 ani, cu domiciliul în localitatea Fot, Ungaria, în timp ce conducea un autoturismul înmatriculat în Ungaria, din direcţia Grigore Bălan către strada Daczo.

Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase băuturi alcoolice, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat o valoare de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, S. Sandor a fost condus la sediul Spitalului Judeţean Sf. Gheorghe, unde i s-au recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Biroului Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Copil rănit uşor

În după-amiaza zilei de sâmbătă, numitul A. Grigorie, de 69 de ani, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Ariujd, din direcţia localităţii Araci către centru, în dreptul unui imobil a lovit un copil în vârstă de doar 1 an şi 6 luni care a ieşit fugind din curtea imobilului, fără să se asigure, şi a pătruns pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a minorului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Şi-a găsit capul

Duminică seara, numitul S. Roland Constantin, de 20 ani, din Sita Buzăului, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe direcţia Braşov – Buzău, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul autoturismului, a lovit un cap de pod şi-apoi s-a răsturnat, rănindu-se uşor.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind de 1,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail