ONG-urile covăsnene care desfăşoară proiecte de integrare socială inovatoare şi durabile se pot înscrie în cursa pentru Premiul Fundaţiei Erste. 610.000 de euro  sunt puşi la bătaie pentru 33 de proiecte.

Organizaţiile covăsnene sunt invitate să aplice la cea de-a patra ediţie a Premiului Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială. Premiul este oferit ONG-urilor care derulează proiecte de integrare socială de calitate, inovatoare şi eficiente.

Proiectele trebuie să trateze integrarea socială a unuia sau a mai multor grupuri de persoane dezavantajate, marginalizate. ONG-urile interesate se pot înscrie în competiţie în perioada 3 septembrie – 11 noiembrie 2012, accesând linkul www.socialintegration.org/register.

Concursul se adresează ONG-urilor din 13 ţări europene: Austria, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Republica Slovacă şi Slovenia.

Un număr de 33 de participanţi vor primi premii în bani, în valoare totală de 610.000 de euro, precum şi de consultanţă din partea specialiştilor în Relaţii Publice, pe o perioadă de 2 ani (iulie 2013 – iunie 2015).

Mai multe informaţii pot fi aflate accesând http://www.erstestiftung.org/  sau http://www.socialintegration.org/. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail