Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a trimis echipamente şi forţe de intervenţie în judeţele Vaslui şi Galaţi, afectate de inundaţii, informează conducerea instituţiei.

„În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice extreme care au afectat mai multe judeţe din ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna va interveni în sprijinul echipelor de intervenţie din judeţul Vaslui. Astfel, în cursul zilei de astăzi, în urmă cu puţin timp, au fost trimise în sprijinul colegilor din Vaslui următoarele forţe şi mijloace din cadrul ISU Covasna: un autocamion de intervenţie cu 10 paturi de dormit, 10 pături, 10 saci de dormit; două motopompe transportabile; o motopompă remorcabilă; două autospeciale de primă intervenţie şi comandă; 10 cadre militare specializate în intervenţii în situaţii de urgenţă”, se arată într-un comunicat de presă, remis duminică AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de sâmbătă, ISU Covasna a trimis în judeţul Galaţi două autocamioane de intervenţie, două motopompe transportabile şi 8 cadre militare specializate în intervenţii în situaţii de urgenţă.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Sursa foto: https://www.libertatea.ro/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail