În seara zilei de joi a săptămânii trecute, dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat cu privire la faptul că în intersecţia cu sens giratoriu a străzilor Jozsef Attila, Jokai Mor şi Kos Karoly din municipiul Sf. Gheorghe, s-a produs un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane.

În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că  M. Radu, de 19 ani, domiciliat în comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism pe str. Jozsef Attila din direcţia Vâlcele către intersecţia cu str. Jokai Mor şi str. K. Karoly, nu a redus viteza de deplasare în apropierea intersecţiei cu sens giratoriu, a pătruns în intersecţie intrând în spaţiul ce delimitează centrul intersecţiei pentru sensul giratoriu, a rupt 3 indicatoare rutiere cu semnificaţia “Sens giratoriu”, a fost proiectat peste str. K. Karoly în stâlpul de beton ce susţine reţeaua electrică în faţa imobilului cu nr. 61, pe care l-a deteriorat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, rămas încarcerat în autoturism. Acesta nu a putut fi testat alcoolscopic din cauza stării în care se afla, deşi emana miros puternic e băuturi alcoolice.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Sf. Gheorghe, pentru diagnostic şi tratament. La unitatea sanitară i s-a recoltat şi o probă biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail