Conducătorul autoturismului implicat în accidentul ce a avut loc sâmbătă după-amiază în Chilieni a decedat la spital.

Într-un comunicat de presă transmis de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, Andrea Buzsi, se precizează că din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că K. Ferenc, de 37 ani, din comuna Arcuş, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Braşov către Sf. Gheorghe, fiind semnalizat de cei din trafic cu privire la prezenţa unui echipaj radar în zonă, a frânat brusc, iar pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în partea stângă a sensului său de deplasare, în câmp.

Din accident a rezultat şi rănirea gravă a altor doi pasageri care au fost transportaţi la spitalele din Sfântu Gheorghe şi Braşov. (M.G.)

O putea păţi rău

Vineri seara, poliţişti din cadrul formaţiunii rutiere Întorsura Buzăului au observat  că pe DN 10, pe raza oraşului Întorsura Buzăului, un biciclist este căzut pe carosabil, şi au sesizat SMURD-ul.

Biciclistului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi-apoi a fost transportat la camera de gardă a Spitalului Orăşenesc din Întorsura Buzăului.

Biciclistul, N. Constantin, de 45 de ani, din satul Floroaia, a refuzat să fie testat cu aparatul alcool-test şi să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail