Fundaţia Comunitară Covasna organizează în date de 14 septembrie 2012,  între orele 17.00 – 21.00 o acţiune de strângere de fonduri al cărei scop principal este susţinerea a patru talente sportive ale comunităţii: Blázer Imola, Deák Zsombor, Incze Kriszta şi  Kelemen Kincső. 

Potrivit  unui comunicat de presă transmis către redacţia noastră de de Fundaţia Comunitară Covasna, acţiunea va avea trei protagonişti: “nominalizatul”, “biciclistul” şi “sponsorul”. “Nominalizatul” va fi reprezentat de  talentul sportiv în beneficiul căruia are loc strângerea de fonduri. “Biciclistul”  este cel care pedalează pentru susţinerea  unui anumit nominalizat iar “Sponsorul” are atribuţia de a susţine nominalizatul  numind unul sau mai mulţi biciclişti, şi, în funcţie de etapele sau turele parcurse de aceştia, plăteşte către Fundaţie suma rezultată.

“Biciclistul” este în acelaşi timp şi donator

Bicicliştii ”pedalează” pe un parcurs predeterminat pentru a susţine un anumit nominalizat. Startul acţiunii se va da pe 14 septembrie a.c., la ora 17.00, din piaţa aflată între Parohia Romano Catolică Szent József şi Biserica Unitariană. Turul de aproape 8 km este compus din 10 etape, delimitate de puncte de control, unde se autentifică prin ştampilare numărul etapelor  parcurse de biciclist. Biciclistul poate începe un nou tur numai după completarea turului precedent.

La sfârşitul evenimentului, sponsorul va plăti  între 1 leu şi 5 lei pentru fiecare etapă  parcursă de “Biciclist”,  şi minim 10 lei pentru un tur parcurs. Banii vor fi viraţi în contul fundaţiei. Funcţie de cât de multe  tururi sau etape  parcurge biciclistul, suma donată în beneficiul nominalizatului va fi mai mare sau mai mică.

Mai multe informaţii  despre  această acţiune caritabilă cât şi despre condiţiile de participare găsiţi pe adresa www.hka.ro.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail