În perioada 2-25 august a.c., 600 de copii se pot înscrie gratuit pentru a participa la turneul „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012”, desfăşurat în cinci oraşe din ţară: Constanţa, Bucureşti, Braşov, Timişoara ş i Cluj-Napoca. Timp de o lună de zile, tabăra itinerantă va primi un număr de câte 120 de copii, pentru fiecare oraş, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani.

La Braşov, evenimentul „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012” va avea loc  în perioada 12 – 15 august,  în parcarea Carrefour Braşov. Participarea copiilor este gratuită, înscrierea  făcându-se online pe site-ul dedicat www.ghitamuresan.ro.

Ghiţă Mureşan vine în România cu dorinţa expresă de a insufla dragostea de baschet, copiilor noştri. Şi anul acesta, proiectul „Ghiţă Mureşan Summer Camp” se dezvoltă la nivel naţional, pentru ca un număr cât mai mare de copii să beneficieze de instruire din partea  “marelui”  Ghiţă.  „Revin cu acelaşi entuziasm acasă, în fiecare vară. Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el, de-a lungul anilor. Clujul e locul de unde am pornit şi de asta am ales ca de fiecare dată să îmi ţin cursurile, şi aici”, a precizat Ghiţă Mureşan, care ţine astfel de cursuri şi în SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe.

Tinerii participanţi la tabără vor petrece un timp plăcut împreună, având parte de antrenamente de baschet supervizate direct de către Ghiţă Mureşan, de demonstraţii ale unor baschetbalişti de performanţă şi de concursuri cu premii.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail