Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe a fost sesizată în cursul zilei de miercuri despre faptul că angajaţii unui magazin, situat în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, au surprins o persoană care a sustras produse cosmetice din magazin.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat-o pe  S. Iren, de 75 de ani, din Sf. Gheorghe,în bagajul căreia au fost găsite două produse cosmetice în valoare de 24,98 lei, pentru care suspecta nu a putut prezenta bon de casă.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

N-au apucat să fugă cu vana de fontă

În după-amiaza zilei de miercuri Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe a fost sesizată de către un cetăţean  cu privire la faptul că de pe terenul pe care îl deţine în extravilanul  comunei Valea Crişului, trei persoane necunoscute au sustras o vană din fontă pe care o folosea pentru adăparea animalelor. O patrulă de siguranţă publică din cadrul  Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe s-a deplasat imediat la faţa locului, iar în apropierea locului faptei i-a identificat pe principalii suspecţi, M. Lajos, de 28 ani, M. Sandor, de 23 ani, şi R. Szilveszter, de 19 ani, toţi domiciliaţi în Sf. Gheorghe.

Prejudiciul în valoare de 300 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Hoţii l-au păgubit cu 11 găini

Un cetăţean din municipiul Sf. Gheorghe a sesizat poliţia cu privire la faptul că în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute au pătruns într-o construcţie improvizată, situată pe strada Al. Căminului, de unde au sustras 11 găini.

Prejudiciul este de aproximativ 170 lei.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetarea locului faptei, au ridicat urme şi continuă cercetările în vederea identificării suspecţilor şi recuperării prejudiciului.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail