Asociaţia Club sportiv “Show Time”  din Sfântu Gheorghe instruieşte copii în artele marţiale (Ju-Jitsu) încă din 2010, şi, în acest scurt răstimp se mândreşte cu foarte multe trofee obţinute în cadrul competiţiilor naţionale.  Recent, sportivii clubului au oferit  părinţilor şi susţină­torilor  un  spectacol demonstrativ în cadrul căruia cele două grupe de copii, avansaţi şi începători, având în mijlocul lor pe cei doi sensei, au impresionat audienţa prin coordonare, ingeniozitate şi elegantă.

Şi, pentru că de ceva vreme CEC Bank este partener al asociaţiei sportive, echipa băncii din Sfântu Gheorghe a fost invitată la sediul Clubului pentru a-şi prezenta oferta şi promoţiile în vigoare.

“Forţa vine din interior”, sloganul angajaţilor CEC Bank, se potriveşte de minune cu puterea de concentrare şi tenacitatea micuţilor sportivi. Fair-play-ul, onestitatea, spiritul de echipă şi încrederea, iată câteva valori comune acestui sport şi băncii românilor. Cu aceste cuvinte a început prezentarea susţinută de către reprezentanţii băncii, imediat după spectacolul demonstrativ al membrilor clubului “Show Time”. Aceasta a fost urmărită cu atenţie atât de micuţii sportivi, cât şi de părinţii, fraţii, bunicii sau susţinătorii lor din public. Brand preţios pentru naţiunea noastră, CEC Bank a reuşit, în ultimii ani, să urce în topul băncilor de elită, ajungând pe locul patru în topul băncilor din România, în funcţie de totalul activelor, la sfârşitul anului 2011.

Cu acest prilej au fost trecute în revista promoţiile existente, specificându-se faptul că de la an la an oferta băncii se diversifica, în mod continuu. Prezentarea a continuat cu  explicitarea modalităţilor de economisire şi avantejele „Depozitului pentru copii”,  exemplificat prin scenarii concrete de economisire cu depuneri ulterioare, atât în lei cât şi în euro.

O promoţie de interes o reprezintă, de asemenea, creditele de refinanţare, în special refinanţarea cu ipoteca. La întâlnire s-a mai menţionat faptul că CEC Bank a fost situată, recent, pe locul I în topul produselor de retail din România, conform informaţiilor apărute în mass-media.

În finalul prezentării, reprezentanţii băncii au mulţumit celor doi instructori de club, Cristian Şchiopu şi Carp Silviu Ionuţ, pentru invitaţia de a lua parte la acest eveniment şi, totodată, le- au urât succes în activitatea pe care o desfăşoară la Club, cu multă dăruire şi pasiune.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail