La acest sfârşit de săptămână întreaga suflare omenească din comuna Ozun celebrează, cu mic cu mare, sărbătoarea propriei comune.

Evenimentul va fi serbat prin intermediul mai multor manifestări care îi vor scoate din case până şi pe cei mai în vârstă dintre săteni, dar, totodată, va atrage şi mulţi vizitatori veniţi din localităţile judeţului,şi nu numai. Astfel, vineri 18 mai, startul distracţiei va fi marcat, începând cu ora 18.00, de  sosirea în centrul comunei a  husarilor, călare.

Programul pregătit de autorităţi, cu ocazia „Zilelor Comunei Ozun”, care au loc în  pentru perioada 18-20 mai,  nu va omite  muzica, dansul şi voia bună, mai ales că de atmosfera de distracţie se vor  ocupa adevăraţi profesionişti, dar nici sportul, o expoziţie canină,  concursul de gătit în aer liber şi multe alte activităţi. Astfel,  în cele trei zile, cei aflaţi la faţa locului  vor putea  urmări  un spectacol  de dans   de excepţie prezentat de  Ida Aerobic,  reprezentaţiile artistice ale Ansamblului de dansuri populare al  Şcolii Generale  „Tatrangi Sandor”, a  Ansamblului „Bokreta”  din Braşov  sau Ansamblul de dansuri populare din Comuna  Sarichioi, judeţul Tulcea.

Nu vor lipsi nici concertele susţinute de  solişti vocali şi instrumentişti  care  vor aduce voia bună în Centrul de agrement din localitate. La ediţia din acest an  a Zilelor Comunei Ozun,  va concerta  faimoasa solistă de origine ungară  Magyar Rozsa, formaţia V – Tech şi Peti Junior.

Sportul  va fi şi el   la mare cinste, în acest sens fiind organizate campionatul  de minifotbal şi  concursul de îndemânare motociclism. Sărbătoarea „Zilelor Comunei Ozun” se vor încheia duminică seară, la ora 22,45, cu un foc de artificii.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail