Şoferiţele din Sfântu Gheorghe sunt invitate să participe vineri la un concurs de îndemânare auto, pentru a „spulbera” miturile potrivit cărora femeile conduc prost.

Concursul va fi organizat între orele 18,00 şi 19,00 în faţa Teatrului din Sfântu Gheorghe şi va consta într-o cursă printre jaloane.

Iniţiatoarea concursului, Corina Bote, a precizat că evenimentul constituie un „manifest” în avanpremiera Zilei Bărbatului, iar toate concurentele care vor trece cu bine această probă vor primi câte un simbol „Conduc bine!”, o diplomă de participare şi o bere fără alcool.

„În Sfântu Gheorghe, noi, femeile suntem buni şoferi: nu claxonăm, dăm prioritate atunci când trebuie, nu înjurăm, mergem cu viteza regulamentară etc. Suntem convinse că miturile din trafic ne clasifică pe nedrept ca nepricepute la volan. Drept urmare, pe data de 4 mai, fix cu o zi înainte de Ziua Bărbatului – 5 mai, noi, reprezentantele sexului frumos, ne vom strânge în centrul oraşului pentru a distruge acest mit”, a menţionat Corina Bote.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail