Programul special „Vacanţe la ţară”, organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, continuă şi anul acesta. Până în 17 iunie, un sejur de cinci nopţi, achiziţionat în cadrul programului, va costa între 150 de lei şi 195 de lei de persoană.

Programul organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului,  care asigură suportul de promovare pentru pensiunile din program, se desfăşoară între 1 mai şi 17 iunie şi oferă vacanţe de cinci nopţi/şase zile în satele româneşti,  la preţuri promoţionale.

Astfel, pentru cinci nopţi de cazare la o pensiune de 2 margarete, cei interesaţi vor trebui să scoată din buzunar de 150 lei/persoană, cu mic dejun din partea casei. Un sejur la o  pensiune de 3 şi 4 margarete poate fi cumpărat la preţul de 195 lei/persoană.

„Aceste programe oferă posibilitatea lărgirii sezonului turistic şi includerea categoriilor de turişti cu venituri mai mici. Ediţiile anterioare au asigurat o suplimentare a gradului de ocupare cu peste 50%”, se arată într-un comunicat de presă emis de ANTREC.

Conform sursei citate, în „Vacanţe la ţară” s-au înscris filialele ANTREC Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.

Preşedintele ANTREC – filiala Covasna, Daragus Attila, ne-a spus că din judeţul nostru, 3 pensiuni s-au înscris în acest program.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail