Ești maestru la gătit în aer liber și îți place să faci grătare? ATENȚIE! la legea picnicului! Pentru că ne pasă de buna ta dispoziție și vrem ca distracția cu prietenii și familia să se termine frumos, am amenajat special, la Natura Parc, peste 20 de hectare numai pentru grătare și picnic.

Fii în deplină legalitate, mai ales când ieși la iarbă verde. Liber la grătare! O campanie susținută de Natura Parc.

La Natura Parc există o mulțime de zone de grătar și picnic. Vă așteptăm la noi pentru o petrecere în aer liber și agrement.

Pentru ca distractia sa fie completă, Natura Parc îți pune la dispoziție de la terenuri de fotbal, volei, tenis de câmp, peintball, plimbări cu barca sau hidrobicicleta, fotbalgolf, piscină, pescuit și alte activități recreative.

Și dacă vrei să continui petrecrerea mai multe zile, la Natura Parc găsești tipuri neobişnuite de cazare: de la corturi, parcare de rulote, căsuțe lacustre, căsuțe sat de vacanţă, bungalow-uri, corturi indiene, case din stuf… toate într-un spirit liber, în mijlocul naturii.

Vreme frumoasă, sărbătoare, cărbuni încinși și Liber la Grătare!

Situat în centrul țării, la numai 16 km de Brașov, Natura Parc te așteaptă cu distracții, voie bună și posibilitatea de a practica diverse sporturi în aer liber.

Accesul se face cu mașina din DN 11 Brașov – Sf. Gheorghe, cu trenul din Brașov până la Chichiș sau cu maxi-taxi Brașov-Sf. Gheorghe, circula din 30 in 30 min.

Bilet intrare: 5 lei / pers.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail