PSD Covasna sponsorizează o masă de Paşte pentru o sută de persoane nevoiaşe din municipiul Sfântu Gheorghe.

Horia Grama

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat joi pentru AGERPRES că membrii organizaţiei au pus mână de la mână şi au adunat alimentele necesare pentru masa de prânz ce va fi oferită luni, în prima zi de Paşte, la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Sfântu Gheorghe.

Grama a menţionat că cele 100 de persoane nevoiaşe au fost selectate cu ajutorul Bisericii ortodoxe din Sfântu Gheorghe, care are o bază de date cu persoanele fără venituri sau cu venituri modeste, care îşi duc cu greu traiul de zi cu zi.

Liderul PSD a ţinut să menţioneze că aceste mese de Paşte se organizează de aproape cinci ani, prin urmare nu reprezintă un gest electoral în preajma alegerilor, aşa cum l-ar putea cataloga unii.

“Am adunat produse, fiecare a adus câte ceva – ouă, cozonaci, carne de miel – ca să putem pregăti o masă de Paşte aşa cum se cuvine pentru aceşti oameni nevoiaşi. Este un gest de solidaritate care ar trebui urmat şi de alţii”, a declarat Horia Grama.

Un gest umanitar în preajma Sărbătorilor Pascale au făcut şi angajaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, care au strâns bani, au cumpărat alimente şi le-au donat Mănăstirii Mărcuşa, unde sunt crescute mai multe fetiţe orfane.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail