În Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe se va organiza cea de-a noua ediție a Târgului de Toamnă, în perioada 27-29 septembrie.

În cadrul sărbătorii de toamnă pe tema dovleacului și porumbului, cei interesați sunt așteptați de către organizatori zilnic, între orele 11 și 20,  la târgul tradițional de produse, precum și  cu activități pentru copii și cu magazinul târgului.

Anul acesta, în cadrul Târgului de Toamnă își vor expune  produsele proprii 28 de mici producători, 48 de meșteșugari și artizani, precum și 5 comercianți. Potrivit organizatorilor- Casa de Cultură „Kónya Ádám” și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe- copii vor avea ocazia să colecteze  bănuți la fiecare activitate la care participă, bănuții putând fi apoi schimbați pe diferite obiecte ce se găsesc la  magazinul târgului.

În cursul  celor trei zile vor avea loc pe scena din Piața Centrală spectacole folclorice și concerte. Vor urca pe scenă formațiile „Kincsek” și „Heveder”, Ansamblul de dansuri populare „Junii Brașovului”  care  vor prezenta programul folcloric astăzi, de la ora 19.00, precum și Ansamblul de dansuri populare „Cucii din Moldova” care vor urca pe scenă sâmbătă, de la ora 13.30, și  formația „Muzsikás” din Ungaria.

Programul cultural al târgului din anul acesta se va încheia de formația „Zűrös Banda” din Ungaria.

M.D.C.

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail