Arhicunoscutul serial Vlad a lansat o nouă provocare pentru împătimiții artelor actoricești. Se acordă două premii ce constau în câte un rol în celebrul serial românesc.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați astăzi, 25 iulie 2019.

 

Începând cu data de 1 iulie 2019 pe pagina de concurs vor fi afișate 5 provocări în legătură cu serialul „Vlad”. Vizitatorii paginii pot alege una dintre aceste provocări și vor realiza un material video de minim 20 de secunde pe tema provocării alese. Realizatorul materialului video va trebui sa apară minim 10 secunde în propriul material. Pentru a se înscrie în concurs, participantul trebuie să acceseze în perioada 1 iulie – 21 iulie 2019, ora 18:00, pagina dedicată concursului, pe site-ul vlad.protv.ro, să completeze formularul de înscriere cu toate datele solicitate și să încarce materialul video realizat., se menționează în regulamentul oficial al concursului.

 

Diana Borboly reprezintă Covasna la acest concurs, ea acceptând prima provocare afișată – FII DUR. În lista provocărilor expuse de organizatorii concursului se numără următoarele: Fii dur, Fii îndrăgostit, Fii misterios, Fii plin de regrete, Fii deasupra tuturor.

 

Semnată în cadrul concursului cu numele Popa Diana, actrița noastră se prezintă cu un material video de 5 minute și 9 secunde. Imaginile sunt de tip amator, însă discursul concurentei compensează cu lipsa aparaturii:

 

Femeile puternice obțin singure ce își doresc. Femeile deștepte știu ce vor și cum să obțină. Femeile mândre nu pot fi jucate în picioare și nici pe degete.

 

N-am depins niciodată de nimeni, în special de bărbați, pentru că… ei îți caută slăbiciunile, iar tu le pui pe toate în brațele lor și nu le rămâne decât să te rănească atunci când te aștepți mai puțin.

 

Oamenii nu sunt atât de buni cum ai fi tentat să crezi. Fiecare dorește să își vadă interesul. Fiecare vrea să obțină ce a visat mereu să obțină și fiecare vrea să fie fericit. Nu contează cum, pentru mulți.

 

A fost o vreme în care am încercat să mă schimb. Și nu pentru că nu mi-ar fi plăcut cine sunt, ci pentru că altora nu le plăcea. Pentru că îmi doream să mă iubească, să mă dorească, să aibă nevoie de prezența mea în viața lui. Am dansat după cum îmi cântau alții și am greșit.

 

Sunt făcută din alegeri. Din bune și rele, din cicatrici și păcate, din fapte bune și din greșeli. Sunt făcută din flori și din scrum. Din zboruri înălțătoare și prăbușiri ucigătoare. Sunt făcută din toți oamenii care m-au iubit și din toți cei care m-au rupt în bucăți. Poate că nu sunt atât de puternică și de rece pe cât vreau să par și să fiu.

 

Sunt vulnerabilă. Am slăbiciuni, defecte și uneori mai clachez. Mai cad și cred că nu am să mă ridic niciodată. Sunt timidă și îndrăzneață. Leneșă și, totuși, capabilă să mut munții cu ambiția mea. Sunt nehotărâtă de atâtea ori și, totuși, atât de sigură pe mine când trebuie.             

 

Sunt bună și rea, dulce și amară, drăgăstoasă și rece. Nu mă subestima. Știu mai multe decât spun. Gândesc mai mult decât vorbesc și observ mai mult decât îți poți imagina.

 

Pe Adrian l-am cunoscut într-una din vizitele făcute tatălui meu la pușcărie. Tata l-a luat sub aripa lui și l-a salvat. Toți știu că inginerul a avut trei fii, dar nimeni nu a știut că are și o fiică. A vrut să mă protejeze, ținându-mă departe de ochii lumii. Dar eu nu sunt ca el. Eu nu salvez vieți sau suflete. Atunci când am gustat răzbunarea prima dată, părea la fel de aromată ca vinul: caldă și savuroasă când o înghițeam.

 

Dragostea are locul său, la fel ca și ura. Pacea are locul său, la fel ca și războiul. Mila are locul său, la fel ca și cruzimea și răzbunarea. Am toți banii și toate armele necesare să mă răzbun. Nu este nimic greșit să ai bani, dar e greșit să crezi că banii te fac fericit. Banii nici nu au rolul să te facă fericit. Cu bani poți cumpăra pat, dar nu somn. Poți cumpăra o persoană, dar nu dragostea ei. Poți cumpăra medicamente, dar nu sănătate. Poți cumpăra un colț într-un oraș, dar nu fericirea. Banii sunt necesari, dar nu te pot ajuta să fii fericit. Te pot ajuta să fii bogat, milionar, să te răzbuni, să fii cum vrei tu, dar nu fericit. Fericirea ține de altceva.

 

Care e cea mai mare slăbiciune a unui om? Ceea ce iubește cel mai mult. Odată intrată în joc, nu mai pot da înapoi, chiar dacă ai vrea. Așa e. Și, odată pornit, la final, cineva va pierde. Odată ce ai pășit pe un drum, nu mai e cale de întors. Am lăsat un drum lung în urmă, iar înaintea mea e unul și mai lung. Nu știu cum și unde o să se termine totul, dar știu unde a început și cu cine.

 

Vreau răzbunare! Mi-au luat totul, iar acum le voi lua eu totul! Încet, pas cu pas, o să-i fac să mă iubească și o să le găsesc punctele slabe. Am venit să-l ajut pe Vlad să se răzbune și-o să mă răzbun pe ei.

 

Sunt Diana și-am venit să mă răzbun!

 

Complex, dar concret și tăios, monologul Dianei i-a adus în două zile 253 de voturi cu care se va afișa în clasament, iar noi suntem extrem de nerăbdători să aflăm rezultatul, dat fiind numărul mare de votanți care au susținut-o pe covăsneanca noastră.            

 

Cei mai curajoși fani au arătat că se pricep la jucat. Acum e rândul tău. Votează și decide cine va avea un rol în noul sezon VLAD! Trăiește răzbunarea! este primul mesaj pe care publicul îl poate observa când accesează pagina de concurs. Votul s-a încheiat, iar covăsnenii și-au dublat emoțiile. Îi ținem pumnii Dianei și, oricare ar fi rezultatul, sperăm că nu va renunța la pasiunea ei.

 

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” – Steve Jobs.

 

Adelina GHERASIM

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail