La inițiativa CENTRULUI JUDEȚEAN PENTRU PROTECȚIA NATURII ȘI SALVAMONT, vineri, în data de 04.05.2018, a avut loc acțiunea de curățenie a Mestecănișului de la Reci, pe teritoriul ariei naturale protejate „Natura 2000 ”. Începând cu anul 2007, Mestecănișul de la Reci face parte din programul „Natura 2000 ”, rețea de habitate naturale protejate de interes comunitar și național.

La acest program au participat aproximativ 50  persoane, acțiune care s-a desfășurat pe teritoriul ariei naturale protejate aparținând comunei Reci, respectiv comunei  Ozun.

 

„Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor participanților și celor care au sprijinit acestă acțiune :  Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna, Primăria  Reci, Bertis SRL, Primăria Ozun.

 

În misiunile pe care le care vor desfășura jandarmii covăsneni vor executa acțiuni de prevenire și vor atenționa persoanele care greșesc sau nu respectă legile și reglementările Mestecănișului.”- au transmis reprezentanții CENTRULUI JUDEȚEAN PENTRU PROTECȚIA NATURII ȘI SALVAMONT – Covasna.

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail