Filiala Covasna a Serviciului de Ajutor Maltez organizează vineri, 15 decembrie 2017, la Casa de Cultură Kónya Ádám din Sfântu Gheorghe, o activitate specială pentru cei o sută de bătrâni pe care Serviciul îi are în evidență.

Începând cu orele 16.30, o sută de persoane vârstnice, din Sfântu Gheorghe vor avea parte de un program special, la Casa de Cultură Kónya Ádám,  prilejuit de apropierea sărbătorilor de iarnă. Aceștia vor fi întâmpinați de către voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe, cu cadouri și un program artistic. Această acțiune are deja o tradiție de câțiva ani de zile, membrii Serviciului de Ajutor Maltez străduindu-se cu fiecare ocazie specială să fie alături de oamenii în vârstă, singuri și fără posibilități materiale.

„Aceasta este o activitate foarte frumoasă, pe care o facem de ani de zile – Crăciun pentru oameni în vârstă, care nu au familii, care stau singuri. Pe lângă pachetele de Crăciun, le oferim o scenetă și o mică prezentare. Cei 100 de vârstnici, din Sfântu Gheorghe sunt persoane cu care lucrăm lunar sau săptămânal, cărora le facem vizite, îi ajutăm la cumpărături, la curățenie, chiar și cu mici vizite doar ca să le dăm Bună ziua.”, a declarat Szekely Robert, membru al Serviciului de Ajutor Maltez, filiala Covasna.

Oana-Mihaela Costache

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail