Filiala județeană a PNL Covasna a organizat miercuri, 4 octombrie a.c.,o donație de carte românească în localitatea Belin.

La inițiativa secretarului executiv Radu Robert și cu sprijinul membrilor filialei, s-a reușit colectarea a aproximativ 350 de cărți care au fost donate copiilor din această localitate.

         Potrivit președinteui PNL Covasna, Olimpiu Floroian, în acțiunea din această săptămână au fost sprijiniți de părintele Atanasie, preotul ortodox din localitate, cu această ocazie punându-se  bazele înființării unei biblioteci de care să beneficieze toți copiii localității, indiferent de confesiune. Această bibliotecă va funcționa pe lângă biserica ortodoxă din localitatea Belin.

        „Acțiunea noastră a fost bine primită de copiii  care au apreciat faptul că pot avea acum acces la cărți, aceștia arătându-se   interesați chiar din prima zi să imprumute unele dintre cărțile donate.  Acesta este începutul unei colaborări care sperăm să fie de lungă durată, și facem o invitație către cei care doresc să participe, că sunt bine primiți alături de noi la înfăptuirea acestui proiect.”- a declarat Olimpiu Floroian.

 

        

 

 

           

           

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail